Promosyon şapka

Promosyon Ürünleri

Promosyon Kalem

Promosyon Saat

Promosyon Ajanda

Promosyon kırtasiye ürünleri

Promosyon usb bellek

Sırala:

Matbaa ürünleri kaliteli kağıt malzeme ile üretilen promosyon ürünlerdir. Bloknotlar ve karton çantalar gibi ürünlerden oluşur. Ofislerin vazgeçilmez not kâğıtları olan bloknotlar küp bloknotlar, kraft bloknotlar, kalemlikli bloknotlar, spiralli bloknotlar, üstten tutkallı bloknotlar gibi farklı modeller ile tasarlanır. Küp bloknotlarda birbirinden bağımsız küçük sayfaların küp şeklindeki bir karton içerisinde bulunduğu ve özellikle ofislerin olmazsa olmazı ürünleridir. Spiralli ve üstten tutkallı bloknotlar, ofislerde kullanıldığı gibi öğrenciler ve çalışanlar tarafından da kullanılmaktadır. Çok sık kullanılan bu matbaa ürünleri firmaların promosyon reklamları için ideal ürünler olmaktadır.

Zira küp bloknotlar ofislerde sürekli masalarda göz önünde olur. Küp bloknotun dış karton kabı üzerine uygun baskı teknikleri ile basılan firma bilgileri devamlı göz önünde olup pek çok insan tarafından uzun süre görüntülenerek reklamını yapar. Spiralli ve üstten tutkallı bloknotlar çantada taşınabilen küçük boyutları ile insanların devamlı olarak yanında taşıyıp gittiği her yerde reklam yapabileceği promosyon ürünleridir. Karton çantalar elde taşınarak kişinin her gittiği alanda firmanın reklamını yaptığı etkili bir promosyon ürünüdür. Özellikle giyim markalarının sıkça kullandığı karton çanta üzerine basılan firma bilgileri devamlı göz önünde ciddi bir görsel reklam aracı olur.

Matbaa Ürün Fiyatları 2024

Matbaa ürünleri kullanılan kâğıdın kalitesine, tasarımına, işçiliğine ve baskı özelliklerine göre farklı fiyatlar ile sunulur. Matbaa ürün fiyatları hususunda etkili olan diğer bir unsur ise ürünün üretim adedidir. Ne kadar çok sayıda üretilirse fiyatı da o kadar düşecektir. Bu nedenle firmalar ileriye dönük reklam hedefleri çerçevesinde çok sayıda ürün hazırlatıp maliyetleri düşürebilirler. Firmalar için promosyon ürünlerde fiyat önemli bir etken olsa da kalite çok daha mühim olmalıdır. Kaliteli kâğıt ile üretilen ürünler daha uzun yıllar aynı özelliklerde kullanılmaya devam edeceğinden firmanın çok uzun süreli reklamı yapılmış olacaktır. Üstelik kaliteli promosyon ürünleri müşterilere veya müşteri adaylarına hediye edildiğinde kaliteli bir ürün firmanın saygınlığı ve prestiji için de önemli bir etken olacaktır.

Firmayı temsil edecek olan promosyon matbaa ürünlerinde kalite fiyattan daha öncelikle bir kriter olmalıdır. Matbaa ürünleri için en önemli etkenlerden biri de baskı kalitesidir. Firmanın adı, logosu, iletişim bilgileri gibi tanıtıcı özelliklerin karton üzerine kusursuz bir şekilde basılması firmanın etkili reklamı açısından çok önemli bir unsurdur. Firmalar promosyon ürünler ile ilgili fiyat değerlendirmesi yaparken kaliteden vazgeçmeden hesaplı üretim talep etmelidirler.

Kaliteli Promosyon Matbaa Ürünleri

Promosyon matbaa ürünleri firmalar için etkili ve kalıcı reklam araçlarından biridir. İnsanların vazgeçilmezi olan matbaa ürünleri çok sık kullanılan ürünlerdir. Bu nedenle firmalar için iyi bir reklamın yapılmasını sağlayan promosyon ürünleri olmaktadır. Matbaa ürünlerinde kâğıt kalitesi, tasarımları ve baskı özellikleri önemli etkenler olup firmaların imajını yansıtan etkili reklam için gereklidir. Firmamız uzun yıllardır promosyon sektöründe kalite standartlarında hizmet veriyor. Matbaa ürünleri alanında da en kaliteli kağıt ve karton kullanımı ile promosyon ürünler imal ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamız firmaların isteklerini ve tercihlerini göz önünde bulundurarak etkili reklam için tavsiyelerde bulunarak hizmet verir. Firmanın istediği promosyon matbaa ürünü için öncelikle eğitimli tasarım uzmanlarımız gerekli projelendirmeleri yapar. Ürünün ölçüleri, kapak özellikleri, baskının ne şekilde yerleştirileceği gibi detayları planlarlar. Üretim aşamasında deneyimli ekibimiz gelişmiş bir teknoloji ile promosyon ürünleri üretir. Baskı için işinde uzman tecrübeli ekibimiz en iyi baskı teknikleri ile kusursuz baskı uygular. Matbaa ürünleri ve tüm promosyon ürünleri için en kaliteli ve güvenli hizmeti bizden alabilirsiniz.